Ir directamente al recurso

Si Rafael Casanova hagués tingut Twitter ...

Que passaría si Rafael Casanova hagués tingut Twitter?
Aquesta és la proposta del portal de notícies 324.cat, que ha reconstruït tots els esdeveniments de l'Onze de Setembre de 1714 a través de piulades al Twitter per part dels seus principals protagonistes. Hi ha també l'aportació -fictícia- d'un noticiari de l'època. De tots els personatges podem llegir una ressenya biogràfica, i seguir un compte de Twitter en temps real, amb missatges que reprodueixen textos documentats de tots els protagonistes. A la mateixa web hi ha també una línia de temps per seguir la jornada d'hora en hora.

 • Idioma:

  • Catalán

Recurso educativo

 • o Únete a Tiching para poder comentar

 • Hace 9 años

  També resulta una proposta interessant dins la línia d’activitats didàctiques mitjançant Twitter. Per a aquest tipus de propostes amb microblogging, com a alternativa a Twitter, està molt bé la xarxa Edmodo (http://www.edmodo.com), el seu funcionament és similar al Twitter però està específicament dirigida per l’ús en l’àmbit educatiu , l’entorn d’accés és restringit a un número d’usuaris escollits per un administrador i permet publicar més tipus de continguts, com per exemple documents o presentacions, entre d’altres. Si més no, crec que val la pena conèixer-la.

 • Foto de perfil Pilar Soro
  Pilar Soro

  Maestro/a

  Hace 9 años

  M'encanten aquestes propostes. Mireu aquesta que va organitzar un docent Propuesta didáctica con Twitter: La Celestweetna http://www.tutoravirtual.com/2011/09/propuesta-didactica-con-twitter-la.html

 • Hace 9 años

  Una manera molt original de viure la història de Catalunya.

Mensaje
Para:
Asunto: